Zien: vrouw Maarten van der Weijden is steun en toeverlaat tijdens Elfstedentriatlon: 'Hij heeft het heel zwaar'

Zien: vrouw Maarten van der Weijden is steun en toeverlaat tijdens Elfstedentriatlon: 'Hij heeft het heel zwaar'

Zaterdag 24 juni 2023 om 20:40

Het wordt steeds zwaarder voor Maarten van der Weijden, 'maar ik geef niet op'

Het zit nog vers in ons geheugen: de 200 kilometer lange tocht die Maarten van der Weijden in 2019 al zwemmend aflegde langs de elf Friese steden. Hij besloot de tocht nog eens te doen, maar dit keer ook nog 400 km fietsen en lopen aan toe te voegen. Er zijn al veel mooie beelden te zien geweest van de tocht. Daisy van der Weijden steunt haar man tijdens deze mooie tocht om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Zien: vrouw <em>Maarten van der Weijden</em> is steun en toeverlaat tijdens Elfstedentriatlon: 'Hij heeft het heel zwaar' Het wordt steeds zwaarder voor Maarten van der Weijden, 'maar ik geef niet op' Het zit nog vers in ons geheugen: de 200 kilometer lange tocht die Maarten van der Weijden in 2019 al zwemmend aflegde langs de elf Friese steden. Hij besloot de tocht nog eens te doen, maar dit keer ook nog 400 km fietsen en lopen aan toe te voegen. Er zijn al veel mooie beelden te zien geweest van de tocht. Daisy van der Weijden steunt haar man tijdens deze mooie tocht om geld op te halen voor kankeronderzoek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video) Bekijk deze video » Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video) Bekijk deze video » Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden klaar met zwemmen en gaat fietsen! Bekijk deze video » Maarten van der Weijden in Elfstedentriatlon ook op fiets aangemoedigd door publiek (video) Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: vrouw Maarten van der Weijden is steun en toeverlaat tijdens Elfstedentriatlon: 'Hij heeft het heel zwaar'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's