Hart van Nederland: persoon doodgeschoten in Den Haag (video)

Hart van Nederland: persoon doodgeschoten in Den Haag (video)

Vrijdag 23 juni 2023 om 22:45

<em>Hart van Nederland</em>: persoon doodgeschoten in Den Haag (video) In Den Haag is een persoon om het leven gekomen bij een schietpartij, meldt de politie. Volgens Hart van Nederland gebeurde het op de Wenckebachstraat in het oosten van de stad. Er is nog niemand aangehouden. De politie doet onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. PAS OP: giftige valse weduwe in opmars in Nederland, 'Kan bijten' (video) Bekijk deze video » Zien: Een op de vijf Nederlanders twijfelde aan overheid tijdens coronapandemie Bekijk deze video » Verbijstering op Radio 538: ondanks controverse wordt Marco Borsato weer gedraaid Bekijk deze video »
Nieuws :

In Den Haag is een persoon om het leven gekomen bij een schietpartij, meldt de politie. Volgens Hart van Nederland gebeurde het op de Wenckebachstraat in het oosten van de stad. Er is nog niemand aangehouden. De politie doet onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's