Kijk backstage mee tijdens de Million Dollar Island-finale: "Ik heb er zin in"

Kijk backstage mee tijdens de Million Dollar Island-finale: "Ik heb er zin in"

Kijk backstage mee tijdens de <em>Million Dollar Island</em>-finale: &quot;Ik heb er zin in&quot; Bekijk in de Million Dollar Island-video hierboven: zo werd de tactiek van Daria weggevaagd Vanavond is het tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. De grote vraag is: wie van de kandidaten neemt een grote geldprijs mee naar huis? Daarvoor moet nog een aantal deelnemers worden weggespeeld. Presentator Dennis van der Geest heeft er zin in en laat in de onderstaande video zien dat de kistjes klaarstaan. Bekijk de beelden van de finale van Million Dollar Island hieronder. Het finale van Million Dollar Island is zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Million Dollar Island ? (@milliondollarislandsbs6) Bekijk ook Spoiler Million Dollar Island: wie heeft het beste evenwichtsgevoel en mag blijven? Bekijk deze video » Zondag in finale Million Dollar Island: kandidaten in shock bij laatste Roulettespel Bekijk deze video »
TV :
Kijk backstage mee tijdens de Million Dollar Island-finale: "Ik heb er zin in"
Zondag 25 juni 2023 om 12:27

Bekijk in de Million Dollar Island-video hierboven: zo werd de tactiek van Daria weggevaagd

Vanavond is het tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. De grote vraag is: wie van de kandidaten neemt een grote geldprijs mee naar huis? Daarvoor moet nog een aantal deelnemers worden weggespeeld. Presentator Dennis van der Geest heeft er zin in en laat in de onderstaande video zien dat de kistjes klaarstaan. Bekijk de beelden van de finale van Million Dollar Island hieronder.

Het finale van Million Dollar Island is zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's