Associale toerist gezocht door Italiaanse politie na bekladden Colosseum: 18.000 euro boete

Associale toerist gezocht door Italiaanse politie na bekladden Colosseum: 18.000 euro boete

<em>Associale toerist</em> gezocht door Italiaanse politie na <em>bekladden Colosseum</em>: 18.000 euro boete Een toerist heeft voor ophef gezorgd door een boodschap te kerven in de muren van het 2000 jaar oude Colosseum in Rome. Op de beelden is te zien hoe de man, gekleed in een blauw T-shirt en shorts, met sleutels de naam 'Ivan + Hayley 23' in het oude Italiaanse bouwwerk krast. De Italiaanse politie is op zoek naar de dader, die een boete van 18.000 euro riskeert. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Schandalige actieOp de video is te zien dat een andere toerist, die aan het filmen was, de man nadert terwijl hij het Colosseum bekladt. Een vrouw kijkt toe terwijl hij in de steen blijft krassen en vervolgens naar de camera grijnst. Verontwaardigde kijkers riepen op om de video naar de politie te sturen, zodat de man, die in de opmerkingen een "eikel" werd genoemd, gearresteerd kon worden. Bekijk de video's van NOS en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Echte Gooische Moeders: museum in Rome valt niet in de smaak bij de dames Bekijk deze video » Andre Rieu over bijzondere ontmoeting met de Paus: 'Een enorme eer' (video) Bekijk deze video »
Viral :
Dinsdag 27 juni 2023 om 14:55

Een toerist heeft voor ophef gezorgd door een boodschap te kerven in de muren van het 2000 jaar oude Colosseum in Rome. Op de beelden is te zien hoe de man, gekleed in een blauw T-shirt en shorts, met sleutels de naam 'Ivan + Hayley 23' in het oude Italiaanse bouwwerk krast. De Italiaanse politie is op zoek naar de dader, die een boete van 18.000 euro riskeert.

Tekst gaat verder onder de video.

Schandalige actie
Op de video is te zien dat een andere toerist, die aan het filmen was, de man nadert terwijl hij het Colosseum bekladt. Een vrouw kijkt toe terwijl hij in de steen blijft krassen en vervolgens naar de camera grijnst. Verontwaardigde kijkers riepen op om de video naar de politie te sturen, zodat de man, die in de opmerkingen een "eikel" werd genoemd, gearresteerd kon worden.

Bekijk de video's van NOS en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's