De Prins met het witte haar: Dennis van der Geest hoort heftig verhaal van emotionele Henny

De Prins met het witte haar: Dennis van der Geest hoort heftig verhaal van emotionele Henny

Maandag 3 juli 2023 om 07:26

In De prins met het witte haar draait alles om senioren-liefde. De koppels hebben stuk voor stuk een levensverhaal en ze verlangen ernaar om hun liefde te bezegelen met een huwelijk. Dennis van der Geest staat hen bij om van hun trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken en hoort in de eerste aflevering het verhaal van Henny en haar dochter Ingrid. Zij vertellen over hun beide vaders. Het heftige verhaal van Henny grijpt Dennis enorm aan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Prins met het witte haar</em>: Dennis van der Geest hoort <em>heftig</em> verhaal van emotionele Henny In De prins met het witte haar draait alles om senioren-liefde. De koppels hebben stuk voor stuk een levensverhaal en ze verlangen ernaar om hun liefde te bezegelen met een huwelijk. Dennis van der Geest staat hen bij om van hun trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken en hoort in de eerste aflevering het verhaal van Henny en haar dochter Ingrid. Zij vertellen over hun beide vaders. Het heftige verhaal van Henny grijpt Dennis enorm aan. Tekst gaat verder onder de video. Mama delenIngrid heeft een kapperszaak en vertelt over haar vader, en over de nieuwe man van haar moeder Henny. Ingrid vond het moeilijk om haar moeder te delen met een andere man dan haar vader. Ingrid vertelt dat haar echte vader in Kenia woonde en dat daar iets ergs gebeurde. De herinneringen komen boven en mama Henny zit met tranen in haar ogen. Bekijk het fragment hierboven. De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Dennis van der Geest over De prins met het witte haar: 'Alleen is ook maar alleen' Bekijk deze video » Dennis van der Geest helpt bruid met niet té sexy outfit uitzoeken in De prins met het witte haar Bekijk deze video »
TV :

Mama delen
Ingrid heeft een kapperszaak en vertelt over haar vader, en over de nieuwe man van haar moeder Henny. Ingrid vond het moeilijk om haar moeder te delen met een andere man dan haar vader. Ingrid vertelt dat haar echte vader in Kenia woonde en dat daar iets ergs gebeurde. De herinneringen komen boven en mama Henny zit met tranen in haar ogen. Bekijk het fragment hierboven.

De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's