Dennis van der Geest over De prins met het witte haar: 'Alleen is ook maar alleen'

Dennis van der Geest over De prins met het witte haar: 'Alleen is ook maar alleen'

Zondag 2 juli 2023 om 17:42

In De prins met het witte haar draait alles om liefde op latere leeftijd. De seniorenkoppels hebben stuk voor stuk een bijzonder levensverhaal en ze verlangen ernaar om hun liefde te bezegelen met een prachtig huwelijk. Dennis van der Geest staat hen bij om van hun trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dennis van der Geest</em> over <em>De prins met het witte haar</em>: 'Alleen is ook maar alleen' In De prins met het witte haar draait alles om liefde op latere leeftijd. De seniorenkoppels hebben stuk voor stuk een bijzonder levensverhaal en ze verlangen ernaar om hun liefde te bezegelen met een prachtig huwelijk. Dennis van der Geest staat hen bij om van hun trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken. Tekst gaat verder onder de video. De prins met het witte haarWat als een dierbare in het buitenland woont en niet zo makkelijk de bruiloft kan bezoeken? Of als een dochter om wat voor reden dan ook helemaal niet zit te wachten op een bruiloft van haar vader? Dennis probeert het op te lossen om er een droombruiloft van te maken. De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Stijn tegen Paula in Lang Leve de Liefde: 'Innerlijk is niet te neuken' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? Astrid geëmotioneerd door verhaal Harm Jan Bekijk deze video »
TV :

De prins met het witte haar
Wat als een dierbare in het buitenland woont en niet zo makkelijk de bruiloft kan bezoeken? Of als een dochter om wat voor reden dan ook helemaal niet zit te wachten op een bruiloft van haar vader? Dennis probeert het op te lossen om er een droombruiloft van te maken.

De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's