Vreselijk: Man doodgeschoten op straat in Vlaardingen, 17-jarige verdachten aangehouden

Vreselijk: Man doodgeschoten op straat in Vlaardingen, 17-jarige verdachten aangehouden

Vreselijk: Man doodgeschoten op straat in <em>Vlaardingen</em>, 17-jarige verdachten aangehouden Heftig: na Van ’t Hoff verongelukt ook motorcoureur Joey den Besten tijdens race Een man is maandagavond overleden na een schietpartij in Vlaardingen-West. Omstanders en hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren. Er zouden meerdere schoten zijn gelost. De politie heeft een verdachte, een 17-jarige Vlaardinger, opgepakt. De identiteit van het slachtoffer is niet bekendgemaakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Regen weerhoudt fietsers niet: Afsluitdijk is na vier jaar weer (even) open Bekijk deze video » Zien: ambassade van Wit-Rusland in Den Haag beklad en ruiten ingegooid Bekijk deze video » Iel: zoveel bacteriën zitten er in een maaltijdbox Bekijk deze video » Zien: tank voor prijzen van 22 jaar geleden bij dit tankstation in Eindhoven Bekijk deze video » Zien: voedingstechnoloog luidt de noodklok over bacteriële maaltijdboxen Bekijk deze video » Hart van Nederland: ruim 40 Nederlandse sporters naar de World Dwarf Games in Keulen eind juli Bekijk deze video » Stop met alcohol: "Eén glas per dag vergroot de kans op kanker" (KWF Kankerbestrijding) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 3 juli 2023 om 22:00

Heftig: na Van ’t Hoff verongelukt ook motorcoureur Joey den Besten tijdens race

Een man is maandagavond overleden na een schietpartij in Vlaardingen-West. Omstanders en hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren. Er zouden meerdere schoten zijn gelost. De politie heeft een verdachte, een 17-jarige Vlaardinger, opgepakt. De identiteit van het slachtoffer is niet bekendgemaakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's