Treurige beelden: lichaam in het water aangetroffen van 93-jarige man in Heesch

Treurige beelden: lichaam in het water aangetroffen van 93-jarige man in Heesch

Treurige beelden: <em>lichaam</em> in het <em>water</em> aangetroffen van 93-jarige man in <em>Heesch</em> De politie heeft dinsdag 4 juli een lichaam aangetroffen in het water van een plas in het Bomenpark in Heesch. Het lichaam wordt momenteel geborgen en er zal onderzoek plaatsvinden om de identiteit te bevestigen, laat Hart van Nederland weten. Bekijk de beelden tijdens het onderzoek rondom de plas in de video hierboven. "Zijn nabestaanden zijn geïnformeerd en wij wensen hen veel sterkte", aldus de politie over de vondst. Het Veteranen Search Team was net aangekomen om mee te helpen bij het zoeken naar de vermiste man toen het lichaam werd gevonden. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Zoekactie naar vermiste onderzeeboot in Atlantisch Oceaan gaat door (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 4 juli 2023 om 13:02

De politie heeft dinsdag 4 juli een lichaam aangetroffen in het water van een plas in het Bomenpark in Heesch. Het lichaam wordt momenteel geborgen en er zal onderzoek plaatsvinden om de identiteit te bevestigen, laat Hart van Nederland weten. Bekijk de beelden tijdens het onderzoek rondom de plas in de video hierboven.

"Zijn nabestaanden zijn geïnformeerd en wij wensen hen veel sterkte", aldus de politie over de vondst. Het Veteranen Search Team was net aangekomen om mee te helpen bij het zoeken naar de vermiste man toen het lichaam werd gevonden.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's