Groot mysterie in De Oranjezomer rond shirt Hélène Hendriks: is het groen of roze?

Groot mysterie in De Oranjezomer rond shirt Hélène Hendriks: is het groen of roze?

Groot mysterie in <em>De Oranjezomer</em> rond shirt Hélène Hendriks: is het groen of roze? Verwarring alom door de outfit van Hélène Hendriks in De Oranjezomer. Kijkers laten op social media massaal weten dat ze helemaal in de war zijn vanwege de kleur van het shirt van de presentatrice. Het ene moment is het felgroen en een seconde later knalroze. Hoe zit dit? Kan Hélène zich op mysterieuze wijze razendsnel omkleden of heeft het toch niets met de techniek te maken? Bekijk de beelden van het shirt van Hélène Hendriks hierboven. Hieronder zie je verwarde reacties op Twitter. De Oranjezomer is elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. #oranjezomer hahahaha leuke stunt om haar truitje als greenscreen te gebruiken. Heb ik nu een prijs gewonnen? pic.twitter.com/wtFMk8lnOJ— r_libinia (@LibiniaR) July 6, 2023 Heb 3x teruggekeken. Dacht dat ik gek werd. #oranjezomer @DOranjezomer pic.twitter.com/xuebcwwKLW— Alana Jansen ツ (@AlanaJansen) July 6, 2023 Huh? Hélène wat is het nu...groen of roze?#oranjezomer #vandaaginside pic.twitter.com/XmzZXlyps3— Erik Visser® (@ErikVisser76) July 6, 2023 Hilariteit om nieuwe buitenspelregel uitleg door Chris Woerst en Eus (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Bas Nijhuis dolt Noa Vahle voor uitzending De Oranjezomer: 'Doe je dit aan?' (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Pieter Cobelens kan grapje van Bas Nijhuis niet waarderen Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 7 juli 2023 om 11:54

Verwarring alom door de outfit van Hélène Hendriks in De Oranjezomer. Kijkers laten op social media massaal weten dat ze helemaal in de war zijn vanwege de kleur van het shirt van de presentatrice. Het ene moment is het felgroen en een seconde later knalroze. Hoe zit dit? Kan Hélène zich op mysterieuze wijze razendsnel omkleden of heeft het toch niets met de techniek te maken?

Bekijk de beelden van het shirt van Hélène Hendriks hierboven. Hieronder zie je verwarde reacties op Twitter.

De Oranjezomer is elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's