Bauers over zieke Edwin van der Sar : "Hopen dat het goed komt"

Bauers over zieke Edwin van der Sar : "Hopen dat het goed komt"

<em>Bauers</em> over zieke Edwin van der Sar : &quot;Hopen dat het goed komt&quot; De Bauers lopen 3,5 kilometer over het strand van Noordwijk om aandacht te vragen voor hersenaandoeningen. Ook Mariska en Frans Bauer lopen mee voor de Hersenstichting. Het is extra beladen door het erge nieuws over Edwin van der Sar afgelopen vrijdag. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Edwin van der Sar (52) getroffen door hersenbloeding, toestand stabiel (video) Bekijk deze video » DubbelMariska en Frans zijn geschrokken door het nieuws over Edwin van der Sar. Hij was op vakantie met zijn gezin en is met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht vanwege een hersenbloeding. Edwins vrouw heeft in 2009 een hersenbloeding gehad. Zij moest opnieuw leren praten en lopen en nu gebeurt het nogmaals in dit gezin.
Show :
Zondag 9 juli 2023 om 12:44

De Bauers lopen 3,5 kilometer over het strand van Noordwijk om aandacht te vragen voor hersenaandoeningen. Ook Mariska en Frans Bauer lopen mee voor de Hersenstichting. Het is extra beladen door het erge nieuws over Edwin van der Sar afgelopen vrijdag. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Dubbel
Mariska en Frans zijn geschrokken door het nieuws over Edwin van der Sar. Hij was op vakantie met zijn gezin en is met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht vanwege een hersenbloeding. Edwins vrouw heeft in 2009 een hersenbloeding gehad. Zij moest opnieuw leren praten en lopen en nu gebeurt het nogmaals in dit gezin.

Actuele video's

Meer actuele video's