Shocking: Goldband-Milo Driessen tongzoent met Belgische fan op podium

Shocking: Goldband-Milo Driessen tongzoent met Belgische fan op podium

Shocking: Goldband-Milo Driessen tongzoent met Belgische fan op podium Milo Driessen heeft opnieuw voor verwarring op het podium gezorgd. De Goldband-zanger zoende een fan voor 10.000 man publiek. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Snuiven en zoenenDe 21-jarige Danaë Greco uit Belgie stond vrijdag vooraan bij het Cactusfestival in Brugge. Op een kartonnen bord had ze geschreven 'Milo, noodgeval! Dit is voor jou: Samen Witte Was + muilen?'. Dat betekent: zullen we even snuiven en tongzoenen? Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Zien: Gordon viert zijn 55e verjaardag in stijl met scala aan bekende Nederlanders Bekijk deze video » Zien! Maakt Marco Borsato carrièreswitch naar produceren van Limoncello? Bekijk deze video »
Show :
Zondag 9 juli 2023 om 10:28

Milo Driessen heeft opnieuw voor verwarring op het podium gezorgd. De Goldband-zanger zoende een fan voor 10.000 man publiek. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Snuiven en zoenen
De 21-jarige Danaë Greco uit Belgie stond vrijdag vooraan bij het Cactusfestival in Brugge. Op een kartonnen bord had ze geschreven 'Milo, noodgeval! Dit is voor jou: Samen Witte Was + muilen?'. Dat betekent: zullen we even snuiven en tongzoenen?

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's