Zien: Gordon viert zijn 55e verjaardag in stijl met scala aan bekende Nederlanders

Zien: Gordon viert zijn 55e verjaardag in stijl met scala aan bekende Nederlanders

Vrijdag 7 juli 2023 om 12:22

Gordon heeft een feestelijke mijlpaal bereikt, de zanger en presentator heeft donderdag (6 juli) de leeftijd van 55 jaar bereikt! Uiteraard laat hij deze gelegenheid niet zomaar voorbijgaan en organiseert hij thuis een grootschalig feest.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Gordon</em> viert zijn <em>55e verjaardag</em> in stijl met scala aan <em>bekende Nederlanders</em> Gordon heeft een feestelijke mijlpaal bereikt, de zanger en presentator heeft donderdag (6 juli) de leeftijd van 55 jaar bereikt! Uiteraard laat hij deze gelegenheid niet zomaar voorbijgaan en organiseert hij thuis een grootschalig feest. Tekst gaat verder onder de video. WoonkamerfeestHet is bekend dat Gordon een talent heeft voor het organiseren van extravagante evenementen, en deze keer heeft hij zijn woonkamer laten ombouwen tot een restaurant, onder de begeleiding van niemand minder dan Herman den Blijker. Onder de aanwezigen bevonden zich ook bekende gezichten zoals Patricia Paay, Monique des Bouvrie en vele anderen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Gordon over eerste ‘niet zo glamorous’ ontmoeting met grote idool Bekijk deze video » Zien: Gordon gespot in Amsterdams uitgaansleven met Oekraïens model Evan Smelov Bekijk deze video »
Entertainment :

Woonkamerfeest
Het is bekend dat Gordon een talent heeft voor het organiseren van extravagante evenementen, en deze keer heeft hij zijn woonkamer laten ombouwen tot een restaurant, onder de begeleiding van niemand minder dan Herman den Blijker. Onder de aanwezigen bevonden zich ook bekende gezichten zoals Patricia Paay, Monique des Bouvrie en vele anderen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's