Hilarische beelden: Max Verstappen imiteert Charles Leclerc na 'inchident' in pitstraat

Hilarische beelden: Max Verstappen imiteert Charles Leclerc na 'inchident' in pitstraat

Hilarische beelden: <em>Max Verstappen</em> imiteert <em>Charles Leclerc</em> na 'inchident' in pitstraat Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken. Max Verstappen veroverde voor het vijfde opeenvolgende weekend de pole position, dit keer voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Echter, tijdens de kwalificatie raakte hij vanuit de pitstraat de muur, waardoor zijn voorvleugel beschadigd raakte. Ondanks dit voorval kan Verstappen er achteraf om lachen en besluit hij Charles Leclerc maar na te doen. Tekst gaat verder onder de video. Max esperou uma vida inteira pra falar "inCHident" na coletiva da F1pic.twitter.com/Hwi3QbV1HU— EFFE1 (@canaleffe1) July 9, 2023 'Inchident'"Natuurlijk had ik mijn kleine 'incident' in de pitstraat waar ik mijn voorvleugel vernielde", aldus Max Verstappen. Hij kwam de garage uitgereden en belandde met zijn voorvleugel in de muur. "Ik had een beetje onderstuur toen ik uit de pitbox kwam, te veel grip aan de achterkant", verklaarde de tweevoudig wereldkampioen. De Formule 1 GP van Groot-Brittannië is op zondag 9 juli om 16.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Bekijk ook Video: Nederlandse Formule 1-fan komt pijnlijk ten val tijdens Grand Prix van Oostenrijk Bekijk deze video » Heftig: na Van ’t Hoff verongelukt ook motorcoureur Joey den Besten tijdens race Bekijk deze video »
Formule 1 :
Hilarische beelden: Max Verstappen imiteert Charles Leclerc na 'inchident' in pitstraat
Zondag 9 juli 2023 om 14:25

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

Max Verstappen veroverde voor het vijfde opeenvolgende weekend de pole position, dit keer voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Echter, tijdens de kwalificatie raakte hij vanuit de pitstraat de muur, waardoor zijn voorvleugel beschadigd raakte. Ondanks dit voorval kan Verstappen er achteraf om lachen en besluit hij Charles Leclerc maar na te doen.

Tekst gaat verder onder de video.

'Inchident'
"Natuurlijk had ik mijn kleine 'incident' in de pitstraat waar ik mijn voorvleugel vernielde", aldus Max Verstappen. Hij kwam de garage uitgereden en belandde met zijn voorvleugel in de muur. "Ik had een beetje onderstuur toen ik uit de pitbox kwam, te veel grip aan de achterkant", verklaarde de tweevoudig wereldkampioen.

De Formule 1 GP van Groot-Brittannië is op zondag 9 juli om 16.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's