Hart van NL: moeder doodgestoken Sumanta Bansi hevig geëmotioneerd na strafeis (video)

Hart van NL: moeder doodgestoken Sumanta Bansi hevig geëmotioneerd na strafeis (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 12:03

<em>Hart van NL</em>: moeder doodgestoken Sumanta Bansi hevig geëmotioneerd na strafeis (video) De 15 jaar cel die maandag in hoger beroep werd geëist voor het doodsteken en laten verdwijnen van de 22-jarige Sumanta Bansi is 'veel te weinig voor de duivel', vindt haar moeder Sharmila Nanda. Dat laat ze weten in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders' Bekijk deze video » Dat wordt zweten! Alles over de hittegolf in Italië Bekijk deze video »
Misdaad :

De 15 jaar cel die maandag in hoger beroep werd geëist voor het doodsteken en laten verdwijnen van de 22-jarige Sumanta Bansi is 'veel te weinig voor de duivel', vindt haar moeder Sharmila Nanda. Dat laat ze weten in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's