Video: dit wist je nog niet over toekomstig VVD-lijsttrekster Dilan Yeşilgöz

Video: dit wist je nog niet over toekomstig VVD-lijsttrekster Dilan Yeşilgöz

Demissionair minister van Veiligheid en Justitie, Dilan Yeşilgöz, heeft vandaag aangekondigd dat ze graag Mark Rutte wil opvolgen als lijsttrekker van de VVD. Hoewel er nog verkiezingen moeten plaatsvinden, lijkt haar kans op de overwinning veelbelovend.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: dit wist je nog niet over toekomstig VVD-lijsttrekster <em>Dilan Yeşilgöz</em> Demissionair minister van Veiligheid en Justitie, Dilan Yeşilgöz, heeft vandaag aangekondigd dat ze graag Mark Rutte wil opvolgen als lijsttrekker van de VVD. Hoewel er nog verkiezingen moeten plaatsvinden, lijkt haar kans op de overwinning veelbelovend. Tekst gaat verder onder de video. Dilan YesilgozDilan Yeşilgöz, 46 jaar oud, wordt gezien als een opkomend talent binnen de VVD. Na vier jaar als Kamerlid te hebben gediend, werd ze aan het einde van Rutte III benoemd tot staatssecretaris van Klimaat. In Rutte IV werd ze gepromoveerd tot minister van Justitie. Ze leidde de langdurige onderhandelingen over hervorming van het migratiebeleid, die vorige week zonder succes eindigden en uiteindelijk leidden tot het aftreden van het kabinet. Bekijk de video van EenVandaag over Dilan Yeşilgöz hierboven. Bekijk ook Zien: Mark Rutte grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders' Bekijk deze video » Rutger Castricum in De Oranjezomer over actie VVD-perschef: 'Zo dom' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Video: dit wist je nog niet over toekomstig VVD-lijsttrekster Dilan Yeşilgöz

Dilan Yesilgoz
Dilan Yeşilgöz, 46 jaar oud, wordt gezien als een opkomend talent binnen de VVD. Na vier jaar als Kamerlid te hebben gediend, werd ze aan het einde van Rutte III benoemd tot staatssecretaris van Klimaat. In Rutte IV werd ze gepromoveerd tot minister van Justitie. Ze leidde de langdurige onderhandelingen over hervorming van het migratiebeleid, die vorige week zonder succes eindigden en uiteindelijk leidden tot het aftreden van het kabinet.

Bekijk de video van EenVandaag over Dilan Yeşilgöz hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV