Video: DierenPark Amersfoort viert 75-jarig jubileum met pissende ijsbeer in binnenstad

Video: DierenPark Amersfoort viert 75-jarig jubileum met pissende ijsbeer in binnenstad

Donderdag 13 juli 2023 om 16:47

In het centrum van Amersfoort is deze week een opvallend beeld van een plassende ijsbeer onthuld. Het beeld, genaamd 'De Pissende IJsbeer', maakt deel uit van een familietentoonstelling, die speciaal is opgezet ter ere van het 75-jarig jubileum van DierenPark Amersfoort.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>DierenPark Amersfoort</em> viert 75-jarig jubileum met <em>pissende ijsbeer</em> in binnenstad In het centrum van Amersfoort is deze week een opvallend beeld van een plassende ijsbeer onthuld. Het beeld, genaamd 'De Pissende IJsbeer', maakt deel uit van een familietentoonstelling, die speciaal is opgezet ter ere van het 75-jarig jubileum van DierenPark Amersfoort. Tekst gaat verder onder de video. Pissende ijsbeerOver smaak valt niet te twisten. Dat is wel duidelijk als je in Amersfoort in de binnenstad loopt. Voorbijgangers zijn onder de indruk van de pissende ijsbeer die in de gracht plast: "Ik vind het kunst. Het is gewoon een beer die plast, dat vind ik niet ordinair." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: drie stokstaartjes geboren in DierenPark Amersfoort Bekijk deze video » Primeur! Recordaantal bedreigde babygieren door wisseltruc met eieren (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Pissende ijsbeer
Over smaak valt niet te twisten. Dat is wel duidelijk als je in Amersfoort in de binnenstad loopt. Voorbijgangers zijn onder de indruk van de pissende ijsbeer die in de gracht plast: "Ik vind het kunst. Het is gewoon een beer die plast, dat vind ik niet ordinair."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's