Zien: levenslange straf voor John S. na dodelijke schietpartij zorgboerderij in Alblasserdam

Zien: levenslange straf voor John S. na dodelijke schietpartij zorgboerderij in Alblasserdam

Vrijdag 14 juli 2023 om 12:28

John S. is vrijdag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor zijn gruwelijke daden: drie moorden, twee pogingen daartoe, twee bedreigingen en vuurwapenbezit. Deze afschuwelijke misdaden vonden plaats in mei vorig jaar, zowel in Vlissingen als op een zorgboerderij in Alblasserdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: levenslange straf voor <em>John S.</em> na <em>dodelijke schietpartij</em> zorgboerderij in <em>Alblasserdam</em> John S. is vrijdag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor zijn gruwelijke daden: drie moorden, twee pogingen daartoe, twee bedreigingen en vuurwapenbezit. Deze afschuwelijke misdaden vonden plaats in mei vorig jaar, zowel in Vlissingen als op een zorgboerderij in Alblasserdam. Tekst gaat verder onder de video. LevenslangDe 39-jarige S. heeft grotendeels bekend dat hij zijn daden heeft gepleegd en verklaarde dat hij dit deed onder invloed van beelden in zijn hoofd. Hoewel een levenslange gevangenisstraf zelden wordt opgelegd, vorderde het Openbaar Ministerie een straf van dertig jaar gevangenisstraf met tbs en dwangverpleging. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Heel Alblasserdam rouwt om schietpartij bij zorgboerderij Bekijk deze video » Hart van Nederland: nabestaanden drama zorgboerderij Alblasserdam spreken (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Levenslang
De 39-jarige S. heeft grotendeels bekend dat hij zijn daden heeft gepleegd en verklaarde dat hij dit deed onder invloed van beelden in zijn hoofd. Hoewel een levenslange gevangenisstraf zelden wordt opgelegd, vorderde het Openbaar Ministerie een straf van dertig jaar gevangenisstraf met tbs en dwangverpleging.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's