HvNL: auto slaat over de kop in woonwijk in Goes na aanrijding paaltje (video)

HvNL: auto slaat over de kop in woonwijk in Goes na aanrijding paaltje (video)

Vrijdag 14 juli 2023 om 20:57

<em>HvNL</em>: auto slaat over de kop in woonwijk in Goes na aanrijding paaltje (video) Een auto is vrijdagmiddag over de kop geslagen in een woonwijk in Goes. Dit gebeurde nadat de bestuurder een paaltje raakte en de macht over het stuur verloor. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos Bekijk deze video » Mark Rutte besloot in één seconde dat hij ging stoppen: 'Gewoon een gevoel' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een auto is vrijdagmiddag over de kop geslagen in een woonwijk in Goes. Dit gebeurde nadat de bestuurder een paaltje raakte en de macht over het stuur verloor. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's