Hart van Nederland: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos

Hart van Nederland: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos

Vrijdag 14 juli 2023 om 17:15

<em>Hart van Nederland</em>: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos Bij de steekpartij in het centrum van Leiden is vrijdag een 66-jarige man om het leven gekomen. Dat laat de politie weten aan Hart van Nederland. De verdachte is nog voortvluchtig. DaderEerder op de dag was er een steekpartij aan de Oude Rijn in Leiden. Drie mensen raakten daarbij gewond. Twee van hen raakten in eerste instantie zwaargewond en worden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over een motief is nog niets duidelijk. De omgeving is met linten afgezet en de slachtoffers worden behandeld aan hun verwondingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: levenslange straf voor John S. na dodelijke schietpartij zorgboerderij in Alblasserdam Bekijk deze video » Brandweer redt kat die vastzit in kiepraam in Oisterwijk (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Kind in zwembad Ridderkerk gereanimeerd en naar ziekenhuis gebracht (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Misdaad :

Bij de steekpartij in het centrum van Leiden is vrijdag een 66-jarige man om het leven gekomen. Dat laat de politie weten aan Hart van Nederland. De verdachte is nog voortvluchtig.

Dader
Eerder op de dag was er een steekpartij aan de Oude Rijn in Leiden. Drie mensen raakten daarbij gewond. Twee van hen raakten in eerste instantie zwaargewond en worden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over een motief is nog niets duidelijk. De omgeving is met linten afgezet en de slachtoffers worden behandeld aan hun verwondingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's