Mark Rutte besloot in één seconde dat hij ging stoppen: 'Gewoon een gevoel' (video)

Mark Rutte besloot in één seconde dat hij ging stoppen: 'Gewoon een gevoel' (video)

Vrijdag 14 juli 2023 om 18:10

<em>Mark Rutte</em> besloot in één seconde dat hij ging stoppen: 'Gewoon een gevoel' (video) Maandag maakte Mark Rutte bekend dat hij niet de volgende premier wordt. In de wekelijkse persconferentie van vandaag blikte hij terug op dat besluit. 'Soms weet je gewoon ineens dat iets de juiste beslissing is. (...) Gewoon een gevoel.' Rutte vertelde dat hij van het ene op het andere moment dat dat het goed zou zijn om te stoppen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brandweer redt kat die vastzit in kiepraam in Oisterwijk (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Kind in zwembad Ridderkerk gereanimeerd en naar ziekenhuis gebracht (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos Bekijk deze video »
Nieuws :

Maandag maakte Mark Rutte bekend dat hij niet de volgende premier wordt. In de wekelijkse persconferentie van vandaag blikte hij terug op dat besluit. 'Soms weet je gewoon ineens dat iets de juiste beslissing is. (...) Gewoon een gevoel.' Rutte vertelde dat hij van het ene op het andere moment dat dat het goed zou zijn om te stoppen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's