Grote hilariteit in Enschede bij het 'WK Rennen in Dinopak' (video)

Grote hilariteit in Enschede bij het 'WK Rennen in Dinopak' (video)

Zaterdag 15 juli 2023 om 21:24

Grote hilariteit in Enschede bij het 'WK Rennen in Dinopak' (video) Mensen in Enschede hebben zaterdag waarschijnlijk raar opgekeken: veertig mannen en vrouwen renden door de binnenstad rond in dinosauruspakken. Zaterdag vond er namelijk voor de eerste keer het WK T-rex-rennen plaats. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video » HvNL: auto slaat over de kop in woonwijk in Goes na aanrijding paaltje (video) Bekijk deze video » Droevig nieuws: paard ontsnapt van manege en wordt doodgereden (video) Bekijk deze video »
TV :

Mensen in Enschede hebben zaterdag waarschijnlijk raar opgekeken: veertig mannen en vrouwen renden door de binnenstad rond in dinosauruspakken. Zaterdag vond er namelijk voor de eerste keer het WK T-rex-rennen plaats.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's