The Talent Scouts: Britney Spears' Toxic bijzonder gezongen door Tara & Yedi

The Talent Scouts: Britney Spears' Toxic bijzonder gezongen door Tara & Yedi

Zondag 16 juli 2023 om 09:31

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 15 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

In The Talent Scouts doet aanstormend zangtalent een gooi naar de overwinning en geldbedrag. En de scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Tara en Yedi.

<em>The Talent Scouts</em>: <em>Britney Spears'</em> Toxic bijzonder gezongen door Tara &amp; Yedi Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 15 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. In The Talent Scouts doet aanstormend zangtalent een gooi naar de overwinning en geldbedrag. En de scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Tara en Yedi. ToxicBritney Spears, die onlangs de langverwachte releasedatum van haar boek 'The Woman in Me' onthulde, heeft jaren geleden het nummer Toxic uitgebracht. Tara & Yedi zingen het nummer op een bijzondere wijze. De scouts zijn enthousiast. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts: Bekijk hier het optreden van Gideon (video) Bekijk deze video » The Talent Scouts: Lisa maakt indruk met Franse versie Nobody's Wife (video) Bekijk deze video »
TV :

Toxic
Britney Spears, die onlangs de langverwachte releasedatum van haar boek 'The Woman in Me' onthulde, heeft jaren geleden het nummer Toxic uitgebracht. Tara & Yedi zingen het nummer op een bijzondere wijze. De scouts zijn enthousiast.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's