Emotionele Monique Smit ziet Luca voor het eerst naar school gaan: "Grote zonnebril op"

Emotionele Monique Smit ziet Luca voor het eerst naar school gaan: "Grote zonnebril op"

Emotionele <em>Monique Smit</em> ziet Luca voor het eerst naar school gaan: &quot;Grote zonnebril op&quot; Het jongste zoontje van Monique Smit, Luca, heeft maandag zijn eerste wenmiddag op de basisschool. Monique heeft haar grote zonnebril opgezet, om de tranen die zullen komen te kunnen verbergen. Bekijk de beelden die de zangeres deelt hierboven. DochterMonique is momenteel zwanger van een derde kindje. We konden kortgeleden zien dat dit kindje een meisje wordt. Monique's twee zonen vinden het geweldig om een zusje te krijgen. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook BN-ers Kees Tol, Dave Roelvink, Monique Smit en Wolter Kroes filmen stormschade (Shownieuws) Bekijk deze video » Krijgt zwangere Monique Smit een jongen of een meisje? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 17 juli 2023 om 13:54

Het jongste zoontje van Monique Smit, Luca, heeft maandag zijn eerste wenmiddag op de basisschool. Monique heeft haar grote zonnebril opgezet, om de tranen die zullen komen te kunnen verbergen. Bekijk de beelden die de zangeres deelt hierboven.

Dochter
Monique is momenteel zwanger van een derde kindje. We konden kortgeleden zien dat dit kindje een meisje wordt. Monique's twee zonen vinden het geweldig om een zusje te krijgen.

Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's