Video: Bibian Mentel geëerd met vernoeming sportgebouw in Amsterdam

Video: Bibian Mentel geëerd met vernoeming sportgebouw in Amsterdam

Wednesday 19 July 2023 om 20:35

Vandaag markeert een bijzondere dag voor de nabestaanden van Bibian Mentel. Ter ere van de snowboardster, die in 2021 aan de gevolgen van kanker overleed, werd het Bibian Mentel Sportgebouw in Amsterdam onthuld.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Bibian Mentel</em> geëerd met vernoeming sportgebouw in <em>Amsterdam</em> Vandaag markeert een bijzondere dag voor de nabestaanden van Bibian Mentel. Ter ere van de snowboardster, die in 2021 aan de gevolgen van kanker overleed, werd het Bibian Mentel Sportgebouw in Amsterdam onthuld. Tekst gaat verder onder de video. Bibian MentelBibian Metel was niet alleen drievoudig paralympisch kampioen en viervoudig para-wereldkampioen, maar ook een gedreven activist buiten de sportarena. Met haar stichting, de Mentelity Foundation, zette ze zich in om kinderen en jongvolwassenen met een beperking te stimuleren om te sporten en hun grenzen te verleggen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Bibian Mentel geëerd met vernoeming sportgebouw in Amsterdam

Bibian Mentel
Bibian Metel was niet alleen drievoudig paralympisch kampioen en viervoudig para-wereldkampioen, maar ook een gedreven activist buiten de sportarena. Met haar stichting, de Mentelity Foundation, zette ze zich in om kinderen en jongvolwassenen met een beperking te stimuleren om te sporten en hun grenzen te verleggen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's