Video: nieuwe doorbraak in moordzaak Tupac Shakur na 27 jaar door huiszoeking Las Vegas

Video: nieuwe doorbraak in moordzaak Tupac Shakur na 27 jaar door huiszoeking Las Vegas

Donderdag 20 juli 2023 om 12:19

Tupac Shakur, die wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke rappers ter wereld, bevindt zich deze week opnieuw in het middelpunt van de belangstelling vanwege nieuwe ontwikkelingen omtrent zijn onopgeloste moordzaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>nieuwe doorbraak</em> in moordzaak <em>Tupac Shakur</em> na 27 jaar door huiszoeking <em>Las Vegas</em> Tupac Shakur, die wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke rappers ter wereld, bevindt zich deze week opnieuw in het middelpunt van de belangstelling vanwege nieuwe ontwikkelingen omtrent zijn onopgeloste moordzaak. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe ontwikkelingBijna 27 jaar na de onopgeloste moord zorgt de Amerikaanse politie voor een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek naar Tupac Shakur's dood. De politie van de Amerikaanse staat Nevada heeft maandag een huiszoeking uitgevoerd in een woning nabij Las Vegas. In het verleden liep het onderzoek vast doordat getuigen weigerden mee te werken, maar nu lijkt er weer vooruitgang te zijn in de zaak. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Steven en Jamie Kazàn over Las Vegas-avontuur Bekijk deze video » Zien! Adèle schiet op publiek (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Nieuwe ontwikkeling
Bijna 27 jaar na de onopgeloste moord zorgt de Amerikaanse politie voor een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek naar Tupac Shakur's dood. De politie van de Amerikaanse staat Nevada heeft maandag een huiszoeking uitgevoerd in een woning nabij Las Vegas. In het verleden liep het onderzoek vast doordat getuigen weigerden mee te werken, maar nu lijkt er weer vooruitgang te zijn in de zaak.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's