Hart van Nederland: lichaam gevonden in auto op parkeerplaats langs A4 (video)

Hart van Nederland: lichaam gevonden in auto op parkeerplaats langs A4 (video)

Donderdag 20 juli 2023 om 19:18

<em>Hart van Nederland</em>: lichaam gevonden in auto op parkeerplaats langs A4 (video) Op de parkeerplaats Den Ruygen Hoek-West langs de A4 bij Hoofddorp is donderdagmiddag een lichaam gevonden. De overleden persoon zat in een auto op een van de parkeerplaatsen. De politie doet onderzoek om te kijken of er sprake is van een misdrijf. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: NVWA haalt 125 verwaarloosde dieren weg bij Limburgse veehouder Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? 12-jarige Liam heeft nu al zijn eigen kermis Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (33) zwaargewond door schietincident Leeuwarden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de parkeerplaats Den Ruygen Hoek-West langs de A4 bij Hoofddorp is donderdagmiddag een lichaam gevonden. De overleden persoon zat in een auto op een van de parkeerplaatsen. De politie doet onderzoek om te kijken of er sprake is van een misdrijf.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's