Veilig Verkeer Nederland wil totaalverbod op alcohol in het verkeer (video)

Veilig Verkeer Nederland wil totaalverbod op alcohol in het verkeer (video)

Donderdag 20 juli 2023 om 20:45

<em>Veilig Verkeer Nederland</em> wil totaalverbod op alcohol in het verkeer (video) Veilig Verkeer Nederland pleit voor een totaalverbod op alcohol achter het stuur, meldt Hart van Nederland. Nu is een glas bier of wijn nog toegestaan, maar ook dat beïnvloedt de rijvaardigheid en is vaak de oorzaak van een ongeval, stelt de verkeersclub. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: NVWA haalt 125 verwaarloosde dieren weg bij Limburgse veehouder Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (33) zwaargewond door schietincident Leeuwarden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: lichaam gevonden in auto op parkeerplaats langs A4 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Veilig Verkeer Nederland pleit voor een totaalverbod op alcohol achter het stuur, meldt Hart van Nederland. Nu is een glas bier of wijn nog toegestaan, maar ook dat beïnvloedt de rijvaardigheid en is vaak de oorzaak van een ongeval, stelt de verkeersclub.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's