Boze nabestaanden: uitvaartcentrum Zuylen wil optreden van DJ Tiësto op begraafplaats

Boze nabestaanden: uitvaartcentrum Zuylen wil optreden van DJ Tiësto op begraafplaats

Boze nabestaanden: uitvaartcentrum Zuylen wil optreden van <em>DJ Tiësto</em> op begraafplaats Uitvaartcentrum Zuylen wil de begraafplaats vernieuwen en heeft daarom een drielaagse tribune gebouwd. Met nieuwe plannen willen ze een buitenaula realiseren, niet alleen voor rouwen maar ook voor recreëren. Een evenementenlocatie op een begraafplaats met optredens van DJ Tiësto, dat zien de nabestaanden niet zitten, en daarom zijn zij een petitie gestart. SexyTegen Omroep Brabant zei directeur Roel Stapper vorige maand de begraafplaats 'meer sexy en toegankelijker' te willen maken, bijvoorbeeld met concerten. "DJ Tiësto zou zeker op ons nieuwe podium mogen optreden", zei hij toen. Bekijk de HvN-video hierboven. Bekijk ook ZIEN: Buurt is klaar met onruststoker: 'Ik begeleid hem naar de begraafplaats' Bekijk deze video » Glennis Grace onthult taakstraf: 'Graven op begraafplaats schoonhouden' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 25 juli 2023 om 11:27

Uitvaartcentrum Zuylen wil de begraafplaats vernieuwen en heeft daarom een drielaagse tribune gebouwd. Met nieuwe plannen willen ze een buitenaula realiseren, niet alleen voor rouwen maar ook voor recreëren. Een evenementenlocatie op een begraafplaats met optredens van DJ Tiësto, dat zien de nabestaanden niet zitten, en daarom zijn zij een petitie gestart.

Sexy
Tegen Omroep Brabant zei directeur Roel Stapper vorige maand de begraafplaats 'meer sexy en toegankelijker' te willen maken, bijvoorbeeld met concerten. "DJ Tiësto zou zeker op ons nieuwe podium mogen optreden", zei hij toen.

Bekijk de HvN-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's