Honderden fans bouwen feestje na gelijkspel Oranje Leeuwinnen tegen VS (Hart van Nederland)

Honderden fans bouwen feestje na gelijkspel Oranje Leeuwinnen tegen VS (Hart van Nederland)

Honderden fans bouwen feestje na gelijkspel <em>Oranje Leeuwinnen</em> tegen VS (<em>Hart van Nederland</em>) Honderden fans bouwen een feestje na het gelijkspel van de Oranje Leeuwinnen tegen de VS, zien we in Hart van Nederland. Vele fans haalden een nachtje door om de spannende wedstrijd te zien. De achtste finale in dit WK Vrouwenvoetbal 2023 is een stukje dichterbij gekomen voor de Nederlandse dames... Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Drama in Rossum: 16-jarig meisje dood aangetroffen in sloot Bekijk deze video » Brand vrachtschip Ameland goed te zien vanaf de kust (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas (BBB) wil geen premier worden, heeft wel iemand op het oog Bekijk deze video »
Voetbal :
Donderdag 27 juli 2023 om 09:57

Honderden fans bouwen een feestje na het gelijkspel van de Oranje Leeuwinnen tegen de VS, zien we in Hart van Nederland. Vele fans haalden een nachtje door om de spannende wedstrijd te zien. De achtste finale in dit WK Vrouwenvoetbal 2023 is een stukje dichterbij gekomen voor de Nederlandse dames...

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's