Evert Santegoeds over single Dries Roelvink Wordt 't jaa, wordt 't nee: "Is van mijn man"

Evert Santegoeds over single Dries Roelvink Wordt 't jaa, wordt 't nee: "Is van mijn man"

<em>Evert Santegoeds</em> over single Dries Roelvink <em>Wordt 't jaa, wordt 't nee</em>: &quot;Is van mijn man&quot; Het succes van zijn hit Fantastico smaakt naar meer en daarom komt Dries Roelvink met een nieuwe single. Shownieuws heeft het over de totstandkoming van het liedje Wordt 't jaa, wordt 't nee. Bekijk de video hierboven. WestlifeHet origineel is afkomstig van de man van Evert Santegoeds, laat Evert weten in de video hierboven: "Westlife heeft er ook een grote hit mee gehad." RTL Boulevard was bij de clipopnames van Dries, die ein-de-lijk weer eens een nummer één hit wil scoren. Bekijk ook Chaos bij De Slimste Mens: "Maarten is behoorlijk op z'n pik getrapt" Bekijk deze video » Carrière André Hazes in zwaar weer: 'Praktijk wijst uit dat nieuwe muziek niet aanslaat' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 31 juli 2023 om 11:21

Het succes van zijn hit Fantastico smaakt naar meer en daarom komt Dries Roelvink met een nieuwe single. Shownieuws heeft het over de totstandkoming van het liedje Wordt 't jaa, wordt 't nee. Bekijk de video hierboven.

Westlife
Het origineel is afkomstig van de man van Evert Santegoeds, laat Evert weten in de video hierboven: "Westlife heeft er ook een grote hit mee gehad." RTL Boulevard was bij de clipopnames van Dries, die ein-de-lijk weer eens een nummer één hit wil scoren.

Actuele video's

Meer actuele video's