Boze Addy van den Krommenacker haalt uit naar media: 'Frustrerend dit'

Boze Addy van den Krommenacker haalt uit naar media: 'Frustrerend dit'

Boze <em>Addy van den Krommenacker</em> haalt uit naar media: 'Frustrerend dit' Addy van den Krommenacker is flink teleurgesteld in de Nederlandse showmedia en uitte afgelopen weekend zijn ongenoegen daarover op X (nieuwe naam van Twitter): 'De laatste maanden heb ik zo vol met passie aan deze collectie gewerkt. Maar… het is zo jammer dat de Nederlandse media er geen melding van maakt' schrijft hij bij beelden van zijn nieuwe couture-show. 'Frustrerend!'Die ziet er inderdaad prachtig uit dus zijn frustratie is wel enigszins te begrijpen. De sympathieke Brabander baalt ervan dat er wél aandacht voor hem is als hij met tegenslagen kampt: 'Waarom kan er alleen maar een item gemaakt worden als het me tegen zit. Frusterend!' ReactiesZijn tirade levert Addy in ieder geval wel een stortvloed aan lieve berichten op Twitter op, zo vertelt hij later: 'Ik wil echt iedereen bedanken voor alle lieve en respectvolle reacties.' De beelden van de nieuwe collectie van Addy van den Krommenacker zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de broer van Addy onlangs zijn opwachting maakte in Lang Leve de Liefde. Bekijk ook Carrière André Hazes in zwaar weer: 'Praktijk wijst uit dat nieuwe muziek niet aanslaat' (Shownieuws) Bekijk deze video » Buienradar maandag: 'Veel regen, dieptepunt van de zomervakantie' Bekijk deze video » Walter pakt nieuwe B&B Vol Liefde-date Corina letterlijk op: 'Dat deed wel wat' Bekijk deze video » ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto Bekijk deze video »
Show :
Maandag 31 juli 2023 om 13:35

Addy van den Krommenacker is flink teleurgesteld in de Nederlandse showmedia en uitte afgelopen weekend zijn ongenoegen daarover op X (nieuwe naam van Twitter): 'De laatste maanden heb ik zo vol met passie aan deze collectie gewerkt. Maar… het is zo jammer dat de Nederlandse media er geen melding van maakt' schrijft hij bij beelden van zijn nieuwe couture-show.

'Frustrerend!'
Die ziet er inderdaad prachtig uit dus zijn frustratie is wel enigszins te begrijpen. De sympathieke Brabander baalt ervan dat er wél aandacht voor hem is als hij met tegenslagen kampt: 'Waarom kan er alleen maar een item gemaakt worden als het me tegen zit. Frusterend!'

Reacties
Zijn tirade levert Addy in ieder geval wel een stortvloed aan lieve berichten op Twitter op, zo vertelt hij later: 'Ik wil echt iedereen bedanken voor alle lieve en respectvolle reacties.'

De beelden van de nieuwe collectie van Addy van den Krommenacker zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de broer van Addy onlangs zijn opwachting maakte in Lang Leve de Liefde.


Actuele video's

Meer actuele video's