In B&B Vol Liefde: Love Bites blikken Claudia en Jan terug op hun zoektocht naar liefde

In B&B Vol Liefde: Love Bites blikken Claudia en Jan terug op hun zoektocht naar liefde

In <em>B&amp;B Vol Liefde: Love Bites</em> blikken Claudia en Jan terug op hun zoektocht naar liefde Zie boven een fragment uit Shownieuws met Cees' eerste reactie na zijn vertrek uit Debbies B&B In een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde: Love Bites blikken afvallers Claudia en Jan terug op hun zoektocht naar liefde. Ondanks de sterke connectie die Claudia voelde met reiki-Walter, liet Paultje de pauw haar weten naar huis te moeten gaan. In Portugal was het Marian die haar liefdeskandidaat Jan wist te overtuigen zijn koffers te pakken. Hoe kijken de twee terug op het avontuur? Bekijk hieronder het fragment van B&B Vol Liefde, Love Bites waarbij de liefdeskandidaten aanschuiven voor een laatste borrel. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Madelon vertrekt uit Zweden na harde woorden Bram (video) Bekijk deze video » Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde Bekijk deze video » Walter en Ingrid botsen in B&B Vol Liefde: 'Dat is snerend, niet vrouwelijk' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 30 juli 2023 om 21:36

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Cees' eerste reactie na zijn vertrek uit Debbies B&B

In een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde: Love Bites blikken afvallers Claudia en Jan terug op hun zoektocht naar liefde. Ondanks de sterke connectie die Claudia voelde met reiki-Walter, liet Paultje de pauw haar weten naar huis te moeten gaan. In Portugal was het Marian die haar liefdeskandidaat Jan wist te overtuigen zijn koffers te pakken. Hoe kijken de twee terug op het avontuur?

Bekijk hieronder het fragment van B&B Vol Liefde, Love Bites waarbij de liefdeskandidaten aanschuiven voor een laatste borrel. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's