B&B Vol Liefde: zelfvoldane Joy mist levenservaring bij Esra

B&B Vol Liefde: zelfvoldane Joy mist levenservaring bij Esra

Woensdag 2 augustus 2023 om 10:16

Joy, die nogal te spreken is over zijn berg aan levenservaring maar duidelijk nog veel te leren heeft, lijkt nog niet heel veel te voelen voor Esra: 'Ik heb niet het gevoel dat het heel lekker vloeit.' Hij heeft het gevoel dat ze met hem meepraat en vooral zegt wat ze denkt dat de B&B-uitbater wil horen.

'Mist levensjaren'
Vervolgens begint hij maar weer eens over de levensweg die mensen moeten behandelen voor ze zover zijn als hij. Wat Esra daarover te zeggen heeft overtuigt hem niet: 'Ik twijfel af en toe nog een beetje alsof ze... nog een aantal levensjaren mist ofzo.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: zelfvoldane <em>Joy</em> mist levenservaring bij Esra Joy, die nogal te spreken is over zijn berg aan levenservaring maar duidelijk nog veel te leren heeft, lijkt nog niet heel veel te voelen voor Esra: 'Ik heb niet het gevoel dat het heel lekker vloeit.' Hij heeft het gevoel dat ze met hem meepraat en vooral zegt wat ze denkt dat de B&B-uitbater wil horen. 'Mist levensjaren'Vervolgens begint hij maar weer eens over de levensweg die mensen moeten behandelen voor ze zover zijn als hij. Wat Esra daarover te zeggen heeft overtuigt hem niet: 'Ik twijfel af en toe nog een beetje alsof ze... nog een aantal levensjaren mist ofzo.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist' Bekijk deze video » ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri & Thalia uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Petri wordt MOE van Toine Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: zelfvoldane Joy mist levenservaring bij Esra

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's