Tantra door B&B Vol Liefde populairder dan ooit: 'Gaat niet per se over seks en naakt'

Tantra door B&B Vol Liefde populairder dan ooit: 'Gaat niet per se over seks en naakt'

Woensdag 2 augustus 2023 om 18:31

De populariteit van tantra groeit snel in Nederland, vooral omdat enkele deelnemers van het populaire programma B&B Vol Liefde zich er volledig op hebben gestort. Toch bestaan er nogal wat misvattingen over wat tantra eigenlijk inhoudt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tantra</em> door <em>B&amp;B Vol Liefde</em> populairder dan ooit: 'Gaat niet per se over seks en naakt' De populariteit van tantra groeit snel in Nederland, vooral omdat enkele deelnemers van het populaire programma B&B Vol Liefde zich er volledig op hebben gestort. Toch bestaan er nogal wat misvattingen over wat tantra eigenlijk inhoudt. Tekst gaat verder onder de video. TantraVerslaggever Annemarie gaat namens RTL Nieuws op bezoek bij tantra-docent Ingrid in haar tempel. Ingrid benadrukt dat gevoel en kunnen voelen het begin is van tantra: "Het draait om tot rust te komen, naar die stilte te gaan, want daar liggen de antwoorden. Het is niet alleen gericht op seks." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde Bekijk deze video » B&B vol liefde: tantra-Walter en zijn dates gooien de heupen los Bekijk deze video » ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri & Thalia uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
Entertainment :
Tantra door B&B Vol Liefde populairder dan ooit: 'Gaat niet per se over seks en naakt'

Tantra
Verslaggever Annemarie gaat namens RTL Nieuws op bezoek bij tantra-docent Ingrid in haar tempel. Ingrid benadrukt dat gevoel en kunnen voelen het begin is van tantra: "Het draait om tot rust te komen, naar die stilte te gaan, want daar liggen de antwoorden. Het is niet alleen gericht op seks."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's