Zien: matchwinner Sem Steijn straalt na beslissende doelpunt Hammarby IF - FC Twente

Zien: matchwinner Sem Steijn straalt na beslissende doelpunt Hammarby IF - FC Twente

Vrijdag 4 augustus 2023 om 12:48

Sem Steijn was de grote meneer bij FC Twente na het 1-1 gelijkspel tegen het Zweedse Hammarby IF. De gelijkmaker van de aanvallende middenvelder volstond voor een plek in de derde voorronde van de Conference League. "Een geweldige teamprestatie. En heel mooi dat ik hem dan mag maken," zei Steijn na afloop bij Veronica.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: matchwinner <em>Sem Steijn</em> straalt na beslissende doelpunt <em>Hammarby IF - FC Twente</em> Sem Steijn was de grote meneer bij FC Twente na het 1-1 gelijkspel tegen het Zweedse Hammarby IF. De gelijkmaker van de aanvallende middenvelder volstond voor een plek in de derde voorronde van de Conference League. "Een geweldige teamprestatie. En heel mooi dat ik hem dan mag maken," zei Steijn na afloop bij Veronica. Tekst gaat verder onder de video. CoëfficiëntenlijstDe voorrondes van de Europese toernooien zijn qua coëfficiëntenlijst niet bijzonder royaal te noemen. Echter, het doelpunt van Sem Steijn in de verlenging tegen Hammarby zou in de toekomst wel eens van cruciaal belang kunnen zijn. Dit heeft AZ vorig jaar bewezen door na drie voorrondes de halve finales van de Conference League te bereiken. Bekijk het interview van Veronica met matchwinner Sem Steijn hierboven. Bekijk ook Samenvatting Hammarby IF - FC Twente (voorronde Conference League) Bekijk deze video » René van der Gijp over rellen FC Twente: 'Dit zijn gekkies' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Coëfficiëntenlijst
De voorrondes van de Europese toernooien zijn qua coëfficiëntenlijst niet bijzonder royaal te noemen. Echter, het doelpunt van Sem Steijn in de verlenging tegen Hammarby zou in de toekomst wel eens van cruciaal belang kunnen zijn. Dit heeft AZ vorig jaar bewezen door na drie voorrondes de halve finales van de Conference League te bereiken.

Bekijk het interview van Veronica met matchwinner Sem Steijn hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's