B&B Vol Liefde-deelnemer Leendert over wegsturen Thalia: 'Trekt heel veel aandacht'

B&B Vol Liefde-deelnemer Leendert over wegsturen Thalia: 'Trekt heel veel aandacht'

Vrijdag 4 augustus 2023 om 14:24

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kijkers van B&B Vol Liefde weten niet wat ze meemaken als Leendert in de Ardennen vraagt aan Thalia, de enige vrouw van die vier die vrijwillig wil blijven, om te vertrekken. Hoe kijkt Leendert zelf terug op dit drastische besluit?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>-deelnemer <em>Leendert</em> over wegsturen <em>Thalia</em>: 'Trekt heel veel aandacht' B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Kijkers van B&B Vol Liefde weten niet wat ze meemaken als Leendert in de Ardennen vraagt aan Thalia, de enige vrouw van die vier die vrijwillig wil blijven, om te vertrekken. Hoe kijkt Leendert zelf terug op dit drastische besluit? Tekst gaat verder onder de video. Geen spijtLeendert deelt met RTL Boulevard dat hij geen spijt heeft van zijn keuze. "Het is een feit dat er een vonk tussen Thalia en mij was. Ze is een prachtige vrouw, maar Thalia heeft gewoon de eigenschap om heel veel aandacht naar zich toe te trekken," legt Leendert uit. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marian uit B&B Vol Liefde reageert op kritiek: 'Het zwempak natuurlijk' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde gemist? Yamie-Lee in tranen na teleurstellende date met Bram Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde-deelnemer Leendert over wegsturen Thalia: 'Trekt heel veel aandacht'

Geen spijt
Leendert deelt met RTL Boulevard dat hij geen spijt heeft van zijn keuze. "Het is een feit dat er een vonk tussen Thalia en mij was. Ze is een prachtige vrouw, maar Thalia heeft gewoon de eigenschap om heel veel aandacht naar zich toe te trekken," legt Leendert uit.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's