Zien: weggeefactie bekende streamer loopt gigantisch uit de hand in New York! (video)

Zien: weggeefactie bekende streamer loopt gigantisch uit de hand in New York! (video)

Zaterdag 5 augustus 2023 om 18:30

Hier had deze streamer misschien wat langer over na moeten denken. In de Amerikaanse stad New York is een actie van Twitch-streamer Kai Cenat helemaal uit de hand gelopen. Hij hield een weggeefactie op een groot plein in New York en zei dat hij PlayStations, computers en cadeaubonnen ging uitdelen. Duizenden mensen kwamen daar op af, maar dat ging niet bepaald soepel.

Agressie
Op de weggeefactie kwamen heel veel mensen af en dat zorgde al snel voor paniek. De menigte mensen begonnen te rennen en vuurwerk te gooien. De sfeer werd erg grimmig. De streamer zelf kwam amper door de mensenmassa. Hij reed natuurlijk veilig in een auto, die later zijn fans aanvielen. Deze actie zal de streamer vast niet snel weer doen. Of hij daadwerkelijk iets weggeven heeft, is nog maar de vraag. De streamer is meegenomen door de politie.

Bekijk de beelden hieronder.

Zien: weggeefactie <em>bekende streamer</em> loopt gigantisch uit de hand in New York! (video) Hier had deze streamer misschien wat langer over na moeten denken. In de Amerikaanse stad New York is een actie van Twitch-streamer Kai Cenat helemaal uit de hand gelopen. Hij hield een weggeefactie op een groot plein in New York en zei dat hij PlayStations, computers en cadeaubonnen ging uitdelen. Duizenden mensen kwamen daar op af, maar dat ging niet bepaald soepel. AgressieOp de weggeefactie kwamen heel veel mensen af en dat zorgde al snel voor paniek. De menigte mensen begonnen te rennen en vuurwerk te gooien. De sfeer werd erg grimmig. De streamer zelf kwam amper door de mensenmassa. Hij reed natuurlijk veilig in een auto, die later zijn fans aanvielen. Deze actie zal de streamer vast niet snel weer doen. Of hij daadwerkelijk iets weggeven heeft, is nog maar de vraag. De streamer is meegenomen door de politie. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Brandend schip Noordzee wordt niet meer geblust, moet eerst afkoelen (video) Bekijk deze video » Grote explosies op Griekse legerbasis door bosbrand: kogelopslag ontploft (video) Bekijk deze video » Haaien in de Noordzee? Ze zijn er: 'Sommigen te groot om te vangen' (video) Bekijk deze video » Het vliegenkindje van Freek vonk is overleden: 'Het avontuur is voorbij' Bekijk deze video » Esmee Brugts scoort twee keer tegen Vietnam (7-0): "Dit had ik nooit kunnen bedenken" Bekijk deze video » De vraag van vandaag, Is dit man in een beren-pak of een echte beer? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: weggeefactie bekende streamer loopt gigantisch uit de hand in New York! (video)

Actuele video's

Meer actuele video's