Bijzondere beelden: Nicolette Kluijver gestoken door schorpioen in haar bh

Bijzondere beelden: Nicolette Kluijver gestoken door schorpioen in haar bh

Woensdag 9 augustus 2023 om 21:11

Nicolette Kluijver deelt een opmerkelijk voorval op Instagram: ze meldt dat ze gestoken is door een schorpioen die zich in haar bh bevond. Het bizarre incident heeft haar verrast en deelde ze met haar volgers.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>Nicolette Kluijver</em> gestoken door <em>schorpioen</em> in haar <em>bh</em> Nicolette Kluijver deelt een opmerkelijk voorval op Instagram: ze meldt dat ze gestoken is door een schorpioen die zich in haar bh bevond. Het bizarre incident heeft haar verrast en deelde ze met haar volgers. Tekst gaat verder onder de video. SchorpioenHet verhaal wordt door de presentatrice gedeeld via haar Instagram Stories. Hoewel ze aanvankelijk flink is geschrokken, kan ze nu achteraf wel om het incident lachen. Volgens Nicolette is de steek van de schorpioen vergelijkbaar met een wespensteek Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opmerkelijke beelden: Ex-man Nicolette Kluijver gooit haar autosleutel weg Bekijk deze video » Nicolette Kluijver schrikt enorm van gigantische kakkerlak in huis: 'Sodeju' Bekijk deze video »
Entertainment :

Schorpioen
Het verhaal wordt door de presentatrice gedeeld via haar Instagram Stories. Hoewel ze aanvankelijk flink is geschrokken, kan ze nu achteraf wel om het incident lachen. Volgens Nicolette is de steek van de schorpioen vergelijkbaar met een wespensteek

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's