Video: explosies treffen bedrijfspanden in Amsterdam Nieuw-West en Centrum

Video: explosies treffen bedrijfspanden in Amsterdam Nieuw-West en Centrum

Woensdag 9 augustus 2023 om 17:22

In het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West heerst veel ongeloof en irritatie onder buurtbewoners na een luide knal die de buurt opschrikte afgelopen nacht. Opmerkelijk genoeg liep niemand verwondingen op door de explosie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>explosies</em> treffen bedrijfspanden in <em>Amsterdam Nieuw-West</em> en <em>Centrum</em> In het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West heerst veel ongeloof en irritatie onder buurtbewoners na een luide knal die de buurt opschrikte afgelopen nacht. Opmerkelijk genoeg liep niemand verwondingen op door de explosie. Tekst gaat verder onder de video. ExplosiesIn de vroege ochtend van woensdag werden in Amsterdam twee afzonderlijke explosies gemeld bij bedrijfspanden: één in Amsterdam Nieuw-West en de andere in het stadscentrum. Een verontwaardigde oudere vrouw deelt haar gevoelens: "Het is werkelijk onacceptabel, ze lijken totaal geen rekening te houden met de veiligheid van mensen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Explosie verwoest sportschool Amsterdam (video) Bekijk deze video » Explosie Leidsestraat Amsterdam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Explosies
In de vroege ochtend van woensdag werden in Amsterdam twee afzonderlijke explosies gemeld bij bedrijfspanden: één in Amsterdam Nieuw-West en de andere in het stadscentrum. Een verontwaardigde oudere vrouw deelt haar gevoelens: "Het is werkelijk onacceptabel, ze lijken totaal geen rekening te houden met de veiligheid van mensen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's