Hart van Nederland: minderjarige jongen ernstig gewond na steekpartij in Groningen

Hart van Nederland: minderjarige jongen ernstig gewond na steekpartij in Groningen

Zondag 16 juli 2023 om 21:30

In Groningen is zondagavond een minderjarige jongen neergestoken. Er zou al een tijdje een ruzie gaande zijn onder een groepje van vijf jongeren toen het escaleerde. Het ernstig gewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Twee verdachten zijn aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: minderjarige jongen ernstig gewond na <em>steekpartij</em> in <em>Groningen</em> In Groningen is zondagavond een minderjarige jongen neergestoken. Er zou al een tijdje een ruzie gaande zijn onder een groepje van vijf jongeren toen het escaleerde. Het ernstig gewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Twee verdachten zijn aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schattige beelden: hertje ziet boer als moeder en huppelt vrolijk achter hem aan Bekijk deze video » Video: Gelderlandse versie van Ter land, ter zee en in de lucht steeds populairder Bekijk deze video » Verwarde man zat urenlang op het dak in Bunschoten (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's