Video: man bedreigt kinderen met nepvuurwapen in Zuid-Holland en is opgepakt

Video: man bedreigt kinderen met nepvuurwapen in Zuid-Holland en is opgepakt

Video: man bedreigt kinderen met <em>nepvuurwapen</em> in Zuid-Holland en is opgepakt De politie heeft een veertigjarige man aangehouden vanwege het bedreigen van twee kinderen. De verdachte, uit Honselersdijk in Zuid-Holland, leek met een vuurwapen naar de kinderen te zwaaien. Later bleek dat het om een nepwapen ging. Hoewel het geen echt wapen is, mag je niet met nepwapens over straat. Die kunnen namelijk als bedreiging gezien worden, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Naast het nepwapen trof de politie ook een mes en een patroonhouder van een luchtdrukpistool aan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos Bekijk deze video » Hart van Nederland: minderjarige jongen ernstig gewond na steekpartij in Groningen Bekijk deze video » Zien: slachtoffer met ambulance afgevoerd na steekpartij asielzoekerscentrum Ter Apel Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde bij ernstige mishandeling en mogelijke steekpartij in Delft (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zaterdag 12 augustus 2023 om 13:59

De politie heeft een veertigjarige man aangehouden vanwege het bedreigen van twee kinderen. De verdachte, uit Honselersdijk in Zuid-Holland, leek met een vuurwapen naar de kinderen te zwaaien. Later bleek dat het om een nepwapen ging. Hoewel het geen echt wapen is, mag je niet met nepwapens over straat. Die kunnen namelijk als bedreiging gezien worden, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Naast het nepwapen trof de politie ook een mes en een patroonhouder van een luchtdrukpistool aan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's