Auto ramde hek en crashte op woningoprit in Buurmalsen, inzittenden op de vlucht (HvNL)

Auto ramde hek en crashte op woningoprit in Buurmalsen, inzittenden op de vlucht (HvNL)

Zaterdag 12 augustus 2023 om 18:50

Zaterdagochtend vloog een auto uit de bocht in Buurmalsen. De Audi ramde een hek en crashte op een woningoprit. De drie inzittenden sloegen op de vlucht. De politie is nog op zoek naar twee vrouwen en een man. Er was sprake van veel alcohol in de auto.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Auto ramde hek en crashte op woningoprit in <em>Buurmalsen</em>, inzittenden op de vlucht (<em>HvNL</em>) Zaterdagochtend vloog een auto uit de bocht in Buurmalsen. De Audi ramde een hek en crashte op een woningoprit. De drie inzittenden sloegen op de vlucht. De politie is nog op zoek naar twee vrouwen en een man. Er was sprake van veel alcohol in de auto. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Albert Heijn in Haarlem nog weken dicht na enorme brand Bekijk deze video » Zien: man gewond door steekpartij in Capelle aan den IJssel Bekijk deze video » Video: man bedreigt kinderen met nepvuurwapen in Zuid-Holland en is opgepakt Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's