Johan Derksen over Thijs Römer: "Hij blijft de arrogante filmster uitstralen" (video)

Johan Derksen over Thijs Römer: "Hij blijft de arrogante filmster uitstralen" (video)

Dinsdag 15 augustus 2023 om 11:44

De heren blikken terug op eerste Vandaag Inside-aflevering na zomerstop

Maandag startte een nieuw seizoen Vandaag Inside. De VI-heren hebben een zomerstop gehad van tien weken en zitten weer vol energie. Tijdens de eerste aflevering ging het natuurlijk ook over de veroordeling van Thijs Römer voor zedendelicten met minderjarige meisjes. Dit is de reactie van Johan Derksen. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen over Thijs Römer: "Hij blijft de arrogante filmster uitstralen" (video) De heren blikken terug op eerste Vandaag Inside-aflevering na zomerstop Maandag startte een nieuw seizoen Vandaag Inside. De VI-heren hebben een zomerstop gehad van tien weken en zitten weer vol energie. Tijdens de eerste aflevering ging het natuurlijk ook over de veroordeling van Thijs Römer voor zedendelicten met minderjarige meisjes. Dit is de reactie van Johan Derksen. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Arrogant"Hij moet door de modder kruipen, maar hij blijft de arrogante filmster uitstralen", zegt Johan over Thijs. Johan vindt dat hij het boetekleed moet aantrekken en spijt moet betuigen. Ook Angela de Groot denkt daar zo over. Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Arrogant
"Hij moet door de modder kruipen, maar hij blijft de arrogante filmster uitstralen", zegt Johan over Thijs. Johan vindt dat hij het boetekleed moet aantrekken en spijt moet betuigen. Ook Angela de Groot denkt daar zo over.

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's