Dit is allemaal van 'pandjesprins' Bernhard: van Circuit Zandvoort tot Media Park

Dit is allemaal van 'pandjesprins' Bernhard: van Circuit Zandvoort tot Media Park

Dit is allemaal van 'pandjesprins' Bernhard: van Circuit Zandvoort tot Media Park Johan Derksen prijst prins Bernhard sr: 'Lekker stiekem in Parijs een kind verwekken' (Vandaag Inside) Prins Bernhard jr. is al van jongs af aan een ondernemer, en inmiddels heeft hij heel wat op zijn CV en bankrekening staan. Zo zette de zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven een internetbedrijf op waarmee hij miljoenen verdiende. Maar hij heeft ook bijvoorbeeld het Media Park en Circuit Zandvoort in bezit. Daarnaast wordt hij de ‘pandjesprins’ genoemd vanwege zijn gigantische vastgoedimperium. Ook zette hij een stichting op om geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker, waardoor hij enkele jaren geleden werd getroffen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Spraakmakende docu Prins Bernhard vanaf 24 februari bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Royals :
Donderdag 24 augustus 2023 om 12:57

Johan Derksen prijst prins Bernhard sr: 'Lekker stiekem in Parijs een kind verwekken' (Vandaag Inside)

Prins Bernhard jr. is al van jongs af aan een ondernemer, en inmiddels heeft hij heel wat op zijn CV en bankrekening staan. Zo zette de zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven een internetbedrijf op waarmee hij miljoenen verdiende. Maar hij heeft ook bijvoorbeeld het Media Park en Circuit Zandvoort in bezit. Daarnaast wordt hij de ‘pandjesprins’ genoemd vanwege zijn gigantische vastgoedimperium. Ook zette hij een stichting op om geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker, waardoor hij enkele jaren geleden werd getroffen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's