Rob Goossens kraakt docu Tino Martin af: "Trieste documentaire"

Rob Goossens kraakt docu Tino Martin af: "Trieste documentaire"

<em>Rob Goossens</em> kraakt docu <em>Tino Martin</em> af: &quot;Trieste documentaire&quot; Tino Martin verdient al jaren een goede boterham aan zijn muziek. Hij begon met zingen in cafe's maar al snel groeide Eduard Martinus Kattenberg uit tot een grote artiest. Soms mist hij die oude tijd waarin hij alles mocht zingen en het niet uitmaakte wat hij aanhad of wat hij deed... Toch laat Tino aan het einde van de docu weten gelukkig te zijn. VerdrietigVolgens Rob Goossens is hij dat niet en laat hij zich door alles overvallen. Rob werd erg verdrietig door de documentaire. De docu Laat Me Leven over Tino is nu te zien op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Kimberley bekent alcoholprobleem Tino Martin in docu: "Hij heeft twee gezichten" Bekijk deze video » Documentaire Tino Martin nu te zien: "De drank is overal" Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens kraakt docu Tino Martin af: "Trieste documentaire"
Maandag 10 juli 2023 om 13:03

Tino Martin verdient al jaren een goede boterham aan zijn muziek. Hij begon met zingen in cafe's maar al snel groeide Eduard Martinus Kattenberg uit tot een grote artiest. Soms mist hij die oude tijd waarin hij alles mocht zingen en het niet uitmaakte wat hij aanhad of wat hij deed... Toch laat Tino aan het einde van de docu weten gelukkig te zijn.

Verdrietig
Volgens Rob Goossens is hij dat niet en laat hij zich door alles overvallen. Rob werd erg verdrietig door de documentaire. De docu Laat Me Leven over Tino is nu te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's