We zijn er bijna: Niek emotioneel door zijn liefde voor Joleen op latere leeftijd

We zijn er bijna: Niek emotioneel door zijn liefde voor Joleen op latere leeftijd

<em>We zijn er bijna</em>: Niek emotioneel door zijn liefde voor Joleen op latere leeftijd In We zijn er bijna doen Niek en Joleen een boekje open over hun liefde op latere leeftijd. “Het is heel gek, want toen ik haar zag, het was meteen… Dat is de klik dan: dat is het. Heel raar”, vertelt Niek, die er emotioneel van wordt omdat hij toen heel erg verliefd werd. “Zij is geluk.” Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Zien: voorproefje van nieuw seizoen We zijn er bijna! dat vanavond van start gaat Bekijk deze video » Angela de Jong gaat los over nieuw seizoen We Zijn Er Bijna!: 'Oase van rust' Bekijk deze video »
Vrijdag 25 augustus 2023 om 15:32

In We zijn er bijna doen Niek en Joleen een boekje open over hun liefde op latere leeftijd. “Het is heel gek, want toen ik haar zag, het was meteen… Dat is de klik dan: dat is het. Heel raar”, vertelt Niek, die er emotioneel van wordt omdat hij toen heel erg verliefd werd. “Zij is geluk.”

Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder.

We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's