Hartverwarmende beelden: Paul vraagt Debbie officieel verkering in B&B Vol Liefde

Hartverwarmende beelden: Paul vraagt Debbie officieel verkering in B&B Vol Liefde

Zaterdag 26 augustus 2023 om 21:37

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanaf het prille begin van het romantische avontuur genaamd B&B Vol Liefde, heeft Paul zijn tijd doorgebracht met Debbie. Er is altijd een leuke klik geweest, maar de liefde heeft er lang over gedaan om te groeien. Uiteindelijk besluiten ze toch om een relatie te beginnen.

Tekst gaat verder onder de video.

Hartverwarmende beelden: <em>Paul</em> vraagt <em>Debbie</em> officieel verkering in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanaf het prille begin van het romantische avontuur genaamd B&B Vol Liefde, heeft Paul zijn tijd doorgebracht met Debbie. Er is altijd een leuke klik geweest, maar de liefde heeft er lang over gedaan om te groeien. Uiteindelijk besluiten ze toch om een relatie te beginnen. Tekst gaat verder onder de video. Paul vraagt Debbie verkeringNadat Paul een heerlijk diner voor Debbie heeft bereid, waagt hij de sprong en vraagt hij haar om een relatie. "Het lijkt me wel leuk", zegt Paul. Debbie antwoordt: "Ik vind het ook leuk, ik sta er wel voor open, die stap te zetten. Het is bij mij wel geleidelijk gegroeid." Zo verzegelen de twee officieel hun band: "Dus dan ben je mijn meisje", aldus Paul. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hartverwarmende beelden: Paul vraagt Debbie officieel verkering in B&B Vol Liefde

Paul vraagt Debbie verkering
Nadat Paul een heerlijk diner voor Debbie heeft bereid, waagt hij de sprong en vraagt hij haar om een relatie. "Het lijkt me wel leuk", zegt Paul. Debbie antwoordt: "Ik vind het ook leuk, ik sta er wel voor open, die stap te zetten. Het is bij mij wel geleidelijk gegroeid." Zo verzegelen de twee officieel hun band: "Dus dan ben je mijn meisje", aldus Paul.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's