Date Smakelijk vanaf vanavond te zien: 'Wat doen we de deelnemers aan?' (video)

Date Smakelijk vanaf vanavond te zien: 'Wat doen we de deelnemers aan?' (video)

Maandag 28 augustus 2023 om 16:38

<em>Date Smakelijk</em> vanaf vanavond te zien: 'Wat doen we de deelnemers aan?' (video) In het nieuwe datingprogramma Date Smakelijk gaan de deelnemers met elkaar op date én ze moeten direct voor elkaar koken. Het presentatieduo van dienst, Patrick Martens en Georgina Verbaan, hebben genoten van de opnames, maar vroegen zich ook af of het koken niet af en toe te hoog gegrepen was voor de kandidaten... Date Smakelijk is vanaf maandag 28 augustus iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Heb je Date Smakelijk gemist? Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
TV :

In het nieuwe datingprogramma Date Smakelijk gaan de deelnemers met elkaar op date én ze moeten direct voor elkaar koken. Het presentatieduo van dienst, Patrick Martens en Georgina Verbaan, hebben genoten van de opnames, maar vroegen zich ook af of het koken niet af en toe te hoog gegrepen was voor de kandidaten...

Date Smakelijk is vanaf maandag 28 augustus iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Heb je Date Smakelijk gemist? Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's