Eerste beelden nieuw seizoen Holland's Got Talent: jury versteld door verbluffende stem

Eerste beelden nieuw seizoen Holland's Got Talent: jury versteld door verbluffende stem

Donderdag 31 augustus 2023 om 15:18

Op vrijdag 1 september gaat het nieuwste seizoen van de talentenshow Holland’s Got Talent van start op RTL 4, gepresenteerd door Jamai Loman en Buddy Vedder. Als voorproefje kun je nu alvast genieten van de eerste beelden, waarin één van de deelnemers de jury versteld doet staan met zijn indrukwekkende stem.

Tekst gaat verder onder de video.

Eerste beelden nieuw seizoen <em>Holland's Got Talent</em>: jury versteld door <em>verbluffende stem</em> Op vrijdag 1 september gaat het nieuwste seizoen van de talentenshow Holland’s Got Talent van start op RTL 4, gepresenteerd door Jamai Loman en Buddy Vedder. Als voorproefje kun je nu alvast genieten van de eerste beelden, waarin één van de deelnemers de jury versteld doet staan met zijn indrukwekkende stem. Tekst gaat verder onder de video. 'Good times met Holland’s Got Talent'Het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent wordt gepresenteerd met McDonald's als hoofdsponsor en het concept 'Good times met Holland’s Got Talent'. Dit seizoen barst van het talent en de verschillende acts, waarbij de vreugdevolle momenten van McDonald's naadloos samengaan met de positieve sfeer van het programma. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 1 september om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Zangeres Emmelie Du Puy blaast iedereen omver in halve finale Holland's Got Talent Bekijk deze video » CDK JR over "onverwachte" overwinning Hollands Got Talent: "Zo super blij" Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden nieuw seizoen Holland's Got Talent: jury versteld door verbluffende stem

'Good times met Holland’s Got Talent'
Het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent wordt gepresenteerd met McDonald's als hoofdsponsor en het concept 'Good times met Holland’s Got Talent'. Dit seizoen barst van het talent en de verschillende acts, waarbij de vreugdevolle momenten van McDonald's naadloos samengaan met de positieve sfeer van het programma.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 1 september om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's