Video: heeft Marc Dutroux ook Tanja Groen ontvoerd en vermoord?

Video: heeft Marc Dutroux ook Tanja Groen ontvoerd en vermoord?

Video: heeft <em>Marc Dutroux</em> ook Tanja Groen ontvoerd en vermoord? De Nederlandse studente Tanja Groen is in 1993 spoorloos verdwenen. Sindsdien zijn tal van acties en onderzoeken opgezet om te achterhalen wat er met haar is gebeurd, maar nog altijd zonder succes. Nu spitst het onderzoek zich toe op Marc Dutroux, de beruchte Belgische kindermoordenaar. Hij is veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van zes jonge meisjes, waarvan hij er ook vier vermoordde. De Nederlandse justitie heeft gevraagd om DNA uit woningen en voertuigen van Dutroux te vergelijken met dat van Tanja Groen. Komt er eindelijk een doorbraak? Bekijk de reportage van Hart van Nederland hierboven. Je kunt alle uitzendingen van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Onderzoek naar betrokkenheid Marc Dutroux bij verdwijning Tanja Groen Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Nederlandse studente Tanja Groen is in 1993 spoorloos verdwenen. Sindsdien zijn tal van acties en onderzoeken opgezet om te achterhalen wat er met haar is gebeurd, maar nog altijd zonder succes. Nu spitst het onderzoek zich toe op Marc Dutroux, de beruchte Belgische kindermoordenaar. Hij is veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van zes jonge meisjes, waarvan hij er ook vier vermoordde. De Nederlandse justitie heeft gevraagd om DNA uit woningen en voertuigen van Dutroux te vergelijken met dat van Tanja Groen. Komt er eindelijk een doorbraak?

Bekijk de reportage van Hart van Nederland hierboven. Je kunt alle uitzendingen van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV